1st1 (magyar verzió)

Akik képben vannak, azok számára sem árt, ha felfrissítik ismereteiket arról, mi is ez. Akik most találkoznak ezzel először, számukra jön egy rövid ismertetés.

20 éve tudatosult bennem az, hogy az életem egy olyan ívet vett fel, amit meditációs élethelyzetnek neveznék. Kezdőként kerültem bele egy olyan világba, ahol nagyon gyorsan haladva elértem egy olyan tudatszintet, amiből nem lehetett csak úgy kijönni. Ez azt jelenti, hogy 20 éve folyamatosan meditálok egy lakásban, úgy értve, hogy tényleg folyamatosan, megállás nélkül. Ehhez az kellett, hogy tíz évvel előtte megbizonyosodjak arról, a spirituális világ tényleg létezik és nem egy nagy kamu, valamint az, hogy belássam, akkor még nem vagyok rá felkészülve. Az elhatározás megvolt és 10 évre rá ott találtam magam egy lakásban ülve.

Felvetődhet a kérdés, mit lehet 20 éven át csinálni. 20 év nagyon sok idő, ám arra is rá kellett jönnöm, hogy nagyon kevés idő arra a feladatra, ami rám talált. A felismerést tettek követték, létrejött először az ÉlményPark Holoplatform, majd kiderült, a másik agyféltekének is szüksége van egy hasonlóra. 1ST1 lett a neve a Linux mintájára és a filozófiája is hasonló. Természetesen nincs olyan elvárás, hogy mindenki azonnal megértse, sőt, a kezdeti időszakban (ami most van) a nagy többség számára automatikusan működik és csak kevesek számára hozzáférhető igen szigorú paraméterekhez kötve. Röviden vázolva az ÉlményPark egy tudathálózaton futó operációs rendszer, ami elsősorban a rendszerrel foglalkozik (de a rációt nélkülöző lények számára tartalomszolgáltatást is nyújt), míg az 1ST1 az egyéni tudatokkal foglalkozó játékszerver. Játék alatt most a mindennapi életünket értem azon a filozófián haladva, hogy egy mai ember számára minden úgy érthető meg a legkönnyebben, ha úgy tekintünk a világra, mintha az egy holografikus videojáték lenne, amiben benne élünk és egyben játszunk.

Ha ránézel a telefonodra és téged maga az Android (vagy más OS) érdekel, az itt az ÉlményParknak felel meg. Ha az appok érdekelnek, el is jutottunk a tartalomszolgáltatáshoz, amit eddig is mindenki csinált, aki valaha szervezett közös programokat a barátainak. Ezeket csak önmagadban, gondolatban érheted el és itt be is fejezném két okból:

1. Ha nem vagy képes elérni ezeket, akkor nem rendelkezel a négy feltétellel:

  • alkalmasság
  • képesség
  • kompetencia
  • szabad akarat

2. Ha képes vagy rá, a továbbiak már a személyes spirituális csatornáidon mennek.

Ha úgy érzed, ez neked nem megy, annak két oka lehet. Az egyik az, hogy még nem megy, de valamikor sikerülni fog. A másik oka prózaibb. Mivel a Játék célja a játék, inkább térj vissza a hétköznapi életedhez, mert ez nem neked való. Mint ahogy a sok színésznek sem való a kamerák mögötti munka. Természetesen ezek komoly elhatározás okán nincsenek elzárva előled, ám jobb ezt időben belátni, mint akkor, amikor jönnek az első nehézségek. Amiket újabbak és nagyobbak követnek.

Ha játszani akarsz, akkor játssz! Ehhez is találsz sok spirituális kelléket a weboldalaimon, ha nagyon keresed őket. A szerencse és a véletlen legyen minden lélekben nemes emberrel!